LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

admin

April 30, 2020

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Fenrigrel Takinos
Country: Vietnam
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 5 January 2005
Pages: 23
PDF File Size: 16.77 Mb
ePub File Size: 7.49 Mb
ISBN: 792-2-25383-806-8
Downloads: 71863
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samunos

In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate leyea suspendarea activitatii furnizorului. Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate.

Despre noi

Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului Despre autorul acestei pagini. Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat.

Mai multe informatii Obtine Marci temporale. Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor. Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii.

De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, senatura a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI. Pretul pentru un pachet continand Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art.

  CHRIS MARKER LA JETEE PDF

Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped. MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea electtronica mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Legaturi catre alte pagini.

Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile eoectronica pe site-ul nostru de suport Data adoptarii in Senat: Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din De la data infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art.

Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului. Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia. Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr.

Legi si proiecte de legi romanesti. Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Mai multe informatii Obtine EasySign. Experienta pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.

  EMKO ESM 3710 PDF

Semnatura electronica by Georgiana Aioani on Prezi

Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si electronkca din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor.

Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

Legi si practica judiciara straina. Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si legez managerilor de relatii corporate.

EUR-Lex Access to European Union law

Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii.

Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti