KO SU BILI SARADNICI UDBE U BIH PDF

KO SU BILI SARADNICI UDBE U BIH PDF

admin

June 18, 2020

Prije 21 h Iako se u medijima još uvijek spekulira o tome ko bi mogao dobiti posao na . Čuvari Jugoslavije: Saradnici UDBA-e u Bosni i Hercegovini III. Kako sam izašao iz lifta i krenuo ka sobi, na mene se obrušilo ko zna koliko ljudi. Tada se šapatom konstatovalo: “Ubila ga UDBA”. Silan broj “honoraraca”, saradnika, bivših policajaca, sekretara i raznih šefova kabineta, koji su .. Na početku i tokom rata u Bosni i Hercegovini, crnogorska policija je imala dva aršina za. (Udba) Ministarstva unutarnjih poslova, nadzirala i uhodila Ivana Šubašića i Jurja Šuteja, visoke . ko saradnika“. 6. Iz transkripata da i života ili, pak, pogodovanjem u materijalnim dobrima i društvenom sta- tusu. Izvješćivanje Buduća istra- živanja dat će potpunije odgovore, a ovdje bih napomenuo da su Šubašićevi i.

Author: Arashijin Mezilkree
Country: Libya
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 9 June 2017
Pages: 461
PDF File Size: 6.24 Mb
ePub File Size: 5.62 Mb
ISBN: 491-1-94904-540-6
Downloads: 96105
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojagami

Crvena zvezda je imala mnogo jaku upravu, koja je bila toliko ozbiljna da je mogla da vodi Jugoslaviju. I da su oni vodili Jugoslaviju – sigurno ne bi bilo rata.

I mnogo sam profitirao: Pobedio je Cibonu u Zagrebu i napravio veliki bum. I ja ostanem xaradnici livadi. A svi te hvale. Nisam imao ni fiksni telefon, a mobilni nisu ni postojali.

Drugi dan tog odmora dolazi mi brat koji je radio u kudeljari, gde je bio jedini telefon u selu. I prekinem taj kratki odmor, i odem avionom u Split.

  HODAJUCI NA RUKAMA PDF

Kada autobus padne u reku, ljudi mahom poginu od panike. U trenerskom poslu je 90 odsto diplomatije, a samo 10 odsto agresivnosti.

Uprava državne bezbjednosti – Wikipedia

Ko je bio na tapetu? Sa svima sam ostao veliki prijatelj. Igrao je i fudbal u Hajduku izvanredno.

To vam ostavljam kao amanet. Jugoplastika je, uostalom, bila i simbol raspada Jugoslavije. Jedino Albance s Kosova nismo imali u timu. Bili su u ekipi svi narodi i narodnosti.

Minuti su me delili od smrti. Pio je samo konjak. Uvek je imao kontrapitanje: Dirljivo je i danas kada odem u Split. Jugoplastika je ostala kao legenda. Da li je bilo neprijatnih scena? Bilo je jasno da smo pobedili. Odlazim za Barselonu, praznim fioke Stavili su me preko puta njega da sedim, a on te stalno gleda povrh glave. Imao je dobar stisak. Odmah me je pitao: Moja kancelarija je posle toga svaki dan punjena lekovima. Video sam da su studenti tada bili u pravu. Bio sam tada u Panatinaikosu.

I preneo da ambasada prekida odnose sa mnom. Njegovo ubistvo govori sve o nama. I to smo i uradili. Nema odlaska sa postolja. To nam MOK nikada ne bi oprostio. I nikakav problem nemam zbog toga. Mogu da me smene zbog tog stava. Titova politika je bila kao pasijans. Kasnije sam upoznao njegovu majku Biserku i oca Joleta. Srbi su ipak imali velike trenere. Koliko vas je to naljutilo?

Moramo da spustimo i loptu i strasti. Ako ste s nekim u Americi bili u istoj sobi, ako ste uvek igrali fer jedan protiv drugog, onda To je bio jedan od razloga. To je bila moja borba koju sam vodio od A drugi razlog je moje kontrapitanje: On je bio spasilac. Postoji li odgovor na to pitanje?

  LA CASA AUTOSUFICIENTE.DE BRENDA Y ROBERT VALE PDF

Velike priče

Dovoljno je da u Americi samo znaju da je odavde. I samo sa njim bi to bkli druga reprezentacija. Divac i ja ne pripadamo istom svetu. On nije moj svet iz stotinu razloga.

Eto, neka im bude. Srbija je moja zemlja. I kad je stigao, rekao mi je: I uvek se javi. Retko kad zovem Mila, ali uvek se javi. Srce mi je podeljeno.

I u Realu i u Barseloni cene Srbe. Kako vam je bilo igrati protiv Zvezde ili Partizana? Upravo Marinina utakmica u finalu Evropskog prvenstva protiv Francuske. Na njegovoj pristupnoj besedi u SANU svi smo plakali. SANU je u sigurnim rukama.

I dalje to mislim. Kakvi su prvi utisci u Olimpijskom komitetu?

Video sam ambasadora. Napravio bih kultno mesto u svetskim razmerama.

Uprava državne bezbjednosti

Gazili su me, a ja se izvinjavao zbog toga Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i legendarni trener prvi put do kraja otvoreno o sebi: Ko je bio taj ministar? Zna se kome je Divac bio savetnik. Sva polja su obavezna.