CONTOH SOALAN PTD PDF

CONTOH SOALAN PTD PDF

admin

May 1, 2020

Inspired? Create your own Haiku Deck presentation on SlideShare! GET STARTED. Ni soalan senang ditanya tp susah nak jawab.. Emmm.. . Contoh soalan yang dia tanya. Jgn anggap peperiksaan PTD nie sgt menakutkan. Kepada calon yang akan menduduki Peperiksaan Jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 pada 13 April , boleh mendapatkan.

Author: Gaktilar Samubar
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 24 October 2005
Pages: 428
PDF File Size: 19.37 Mb
ePub File Size: 3.85 Mb
ISBN: 816-7-41145-273-1
Downloads: 60700
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dailabar

Ada ke raptai nie berlangsung sampai petang Tp kalau cojtoh esei nie. Bayangkanlah raptai bermula dari 8. Ada laa juga org yang kontek aku. Untuk menghadiri peperiksaan PTD nie. Memang cita2 aku nak jadi PTD. Aku cakap as u wish boss. Bagi exam essay English dan objektif. Lepas perarakan masuk Otai2 PTD Aku tulis laa lagi. Mesti Korang pernah apply. Sanggup tak kejer lebih masa?? Lepas tu kiterorang pergi laa daftar dulu. Karier aku takkan bermula dan berakhir di Terengganu.

Sbb korang cotnoh ada ijazah. Contoh soalan yang dia tanya.

  APSAD R17 PDF

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Tak pun aku niat poser jer Semua tersusun n bergerak serentak. Mengarah laa kejer nyer. Boss tak best laa. Aku melangkah masuk dengan penuh perasaan bangga. Hanya satu yang aku tanamkan dijiwa aku. Tapi menda nie terjadi pada semua orang yang menghadapi ujian getir masa interview PTD. Macam2 laa ada kat benak fikiran aku.

Aku duduk sini buat sementara waktu. May be kalau dulu tak berprotokol sangat kot. Seronok tu memang seronok laa pasal dapat sozlan member Aku lulus gak laa. Padahal semua orang soaalan pada perarakan masuk tu. Sama laa macam aku jugak. Bg aku soalan kira2 la yang agak susah dan rumit.

Takder mood laa nak kejer. Soalan apa yang susah dijawab masa sesi temuduga PTD. Kalo tak kejer dan buleh rilek. Monday, November 30, Pesanan Boss Saya. Lepas tu cerita entah apa entah. Lepas tu apa lagi. Ada gak laa kawan2 aku cakap. Terus mood aku dan semangat Hang Tuah datang kembali. Ingat balik masa kiter mula-mula ditemuduga tuu.

  IL RINOCERONTE IONESCO PDF

Masa pergerakan masuk tu. Mungkin aku bernasib baik. Mungkin ada yang terlupa.

Mula laa cerita pasal adik beradik braper org. Kebanyakkan org yg bagitau aku.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Tak sampai seminggu aku pun dapat surat Penempatan baru. Cuma aku rasa takder apa yang perlu aku kemaskinikan sebelum nie. Mungkin nie perasaan aku jer. Satu lagi karangan tu tak perlu laa sampai 10 mukasurat. Rasanya dah lama aku tak update blog kesayangan aku nie.

contoh-soalan-daya-menyelesaikan-masalah-peperiksaan-ptd | pegawai eksekutif gred m41 | Pinterest

Aku rasa kalau konvo masa dekat University dulu takder laa sebegini rupa. Tp korang jgn pulak jawab essay tu dalam Bahasa Malaysia. Aku masuk blog aku nie kalo mood kerja aku tengah down. Amik tag nama untuk konvo satgi.

Then korang cerita laa kenapa korang nak jadi PTD