CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

admin

May 10, 2020

Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Dalkis Gozahn
Country: Kosovo
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 17 November 2004
Pages: 412
PDF File Size: 16.7 Mb
ePub File Size: 13.69 Mb
ISBN: 191-4-27607-999-9
Downloads: 21182
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vokasa

Elena, chimioterapia se face la tumorile mai avansate sau cu aspect microscopic foarte agresiv. Sunt cateva cancere cu tratament conform cu markerii IHC in special cel chirurgei sandar chestia asta nu e valabila pentru toate cancerele.

Nu stiu daca in spatele acestor afirmatii se ascunde ceva. Cred ca chirurgul a scos mult din tumora si determinarile sale secundare, probabil tot ce a vazut cu ochiul liber.

Am fost diagnosticata cu 1. Pana ajungem la oncologul nostru cu rezultatele, v-as ruga mult sa imi spuneti,pentru hucur noastra, daca este posibil sa recidiveze asa repede si tot in acelasi loc. Rezultat histopatologic cancer de col uterin: Markerii de IHC nu-i soliciti tu, ii decid medicii anatomopatologi dupa examinarea coloratiei standard.

Pur buur simplu fiindca mi-e greu sa evaluez corect situatia. Ma aflu intr-o situatie asemantoare cazului dvs. Am incredere ca poti invinge boala asta. E greu chirurgid spus daca e necesar sau nu anusul contra naturii. In conditiile in care se poate face operatia, are sanse de vindecare.

Daca e pozitiv, cancerul e ceva mai agresiv, dar mai exista o varianta de tratament cu efecte bune. Conteaza mai mult sa-i oferiti o calitate a vietii cat mai buna si o durata cat mai lunga posibil in coditii de confort fizic si psihic pentru ea.

  GITHONGO DOSSIER PDF

[PDF] Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur – Free Download PDF

Mihaela, adenomul de prostata nu da metastaye. Acum sunt tratamente din ce in ce mai bune si cred ca mama ta va supravietui suficient sa beneficieze de tratamente noi.

Batranii se dezechilibreaza foarte usor si cordul lor nu supora bine astfel de dezechilibre. A aflat prea tarziu insa… Atunci cand a crezut ca are hemoroizi, de fapt era metastaza iesita. Cu cat stadiul este mai mic, cu atat riscul e mai mic. Poti merge sa intrebi la spitalul mare cel mai apropiat daca au oncolog de garda si daca accepta sa-l vada. Acesta este o tumora la limita malignitatii, in sensul ca nu da metastaze si niciodata nu determina decesul pacientului.

Am fost si la endocrine, pentru ca de cand a slabit i se vede glanda. Matusa mea a fost diagnosticata cuCarcinom endometroid gradul 1 de malignitate histologicasi gradul 2 de malignitate nucleara.

S-ar putea ommf supravietuiasca mai mult fiindca este tanar, dar sa nu va asteptati la minuni. Oricum, prostata nu prea da metastaye in rinichi, dar plamanul da, asa incat sunt aproape sigura ca metastaya renala este de la cancerul pulmonar.

Contacteaza-ma, te rog, bucyr mailul brigaela yahoo. Tind sa fiu de acord cu recomandarea medicului desi nu sunt de specialitate si parerea mea e un pic mai buna ca una complet neavizata. Din ce am citit nici nu se pune in discutie sa nu se faca operatie.

Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur

E intelept sa asteptati rezultatul colonoscopiei. Dan, imi cer scuze ca ma bag, dar poate te pot ajuta. Din pacate, este un cancer avansat, agresiv. Multumesc ,Laurentiu si Cristiana. Tumoarea de la gat avea 5 cm era foarte umflata.

Etiology and treatment in craniofacial fractures

Doctorii au fost rezervati in ceea ce priveste acest caz … solutia fiind sedinte de radioterapie si chimioterapie. Trebuie sa faci mai multe investigatii pentru a vedea dimensiunile tumorii, structurile in acre invadeaza si raporturile ei cu baza craniului si cu nervii si vasele sanguine din zona. Trebuie sa mergi la ginecolog, sa-ti dea tratament cat mai repedesa-l urmezi cu sfintenie si la 6 luni trebuie sa faci un nou test Papanicolau pentru a vedea daca si celulele au revenit la normal in urma vindecarii infectiei.

  GENRE TROUBLE NARRATIVISM AND THE ART OF SIMULATION PDF

A urmat cam acelasi tratament ca tine, a avut acelasi tip de tumora si acelasi stadiu. Osteosynthesis allows a faster and correct recovery. Presupun ca toti ati auzit de termenul carcinomfie de la televizor, fie din fisele medicale ale unei rude sau cunostinte.

Buna ziua, Revin cu o intrebare legata de un tratament.

Glande endocervicale,unele fragmentate,mase de mucus de la nivelul unor chisturi Naboth,si fragmente de endometru cu glande in stadiul proliferativ unele usor hiperplazice si corion bogat celular cu edem congestie. In urma chimioterapiei si radioterapiei s-ar putea ca tumora sa scada impresionant si sa poata fi rezecata chirurgical.

Radioterapia si chimioterapia au efecte adverse atat imediate cat si pe termen lung. Suzi, as mai cere o opinie. Am 51ani,ma simt fb dealtfel nici inainte de tratament nu m am simtit rau ,nu ma durea nimic,doar singeram putin la contactul sexual. Nu sunt specialista in acest domeniu, dar inteleg perfect termenii si chiar se precizeaza in mod special ca nu chirurgiie leziuni suspecte de malignitate.

Iti doresc sanatate si iti pumnii in lupta asta grea. La endoscopia nazala din mairezultatul a fost: