CCM LA NIVEL DE RAMURA COMERT 2010 PDF

CCM LA NIVEL DE RAMURA COMERT 2010 PDF

admin

May 11, 2020

Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a .. Pana la , vechimea in munca se probeaza cu Carnetul de. Raportul de faţă prezintă analiza situaţiei actuale la nivel naţional a sectorului construcţii din . sectorul clădiri în anul ; producţia de energie din surse regenerabile construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale. report is based (Contract No /AORPA/PLI-PSZO/Training Contract colectiv de munca la nivel de ramura: turism, hoteluri si restauratnte, per anii – %20Turism Conractul colectiv de muncă la nivelul ramurii comert pe anul

Author: Dousida Gumi
Country: France
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 14 June 2016
Pages: 497
PDF File Size: 13.76 Mb
ePub File Size: 20.66 Mb
ISBN: 546-7-51468-143-1
Downloads: 84907
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nar

Acum sunt disperata pentru ca timpul ma preseaza sa gasesc o rezolvare si nu cunosc pe nimeni care m-ar putea ajuta. Evident, instanta nu ia in considerare documentele depuse in celalalt dosar judecatorii nu stau sa caute argumente in rmura dosare. Pentru contributia la asigurarile de sanatate, salariatul trebuie sa se inscrie la un medic de familie din tara?

Exista o baza egala prin care pot suspenda CIM fara a avea obligatia vreunei plati fata de angajat? Spuneti-mi si mie daca mai exista posibilitatea de incheiere de contracte de conventie civila.

Daca semnati, respectati-va semnatura intrucat firma conteaza pe ea. Candva nu precizati cand ati fost trimisa sa lucrati pe un post similar intr-un punct de lucru fara sa existe un Act Aditional semnat de dvs.

cc Decizia era valabila daca era intocmita avand ca data de aplicare prima zi dupa finalizarea CFP perioadei de suspendare. Totusi pot sa ocup acel post prin detasare?

Nedumerirea mea este daca s a procedat corect sa primesc preaviz imediat ce m am intors din concediu si daca este corect sa angajeze o persoana din exterior iar cei din agentie sa nu stie ca postul este disponibil? Dupa-amiaza placuta la dvs. Situatia in care se afla o cunostinta este aceea ca angajatorul vrea sa incheie contractul cat mai repede. Daca aveti mai multe nelamuriri si doriti clarificari rapide, puteti apela la un contract de consultanta.

  ALICE BAILEY EXTERNALIZATION OF THE HIERARCHY PDF

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Stiu ca responsabilitatea revine Resurselor Umane, asa cum am vazut raspunsul dvs. Cum trebuie facuta aceasta modificare? Am postat o intrebare in data de In acest caz, potrivit art 53 alin. Gabriela, Probabil o sa va nedumeresc putin, dar va rog sa va ganditi la urmatoarea intrebare: Daca puteti sa-mi spuneti: Ma puteti ajuta concret cu Ordinul,legea ca documente justificative? Intrucat vorbim despre un acord intre parti, decizia de incetare a CIM nu presupune existenta articolului de contestare a deciziei in justitie.

Editorial Legislatie RU

Daniela, Cred ca nu am reusit sa ma fac inteles. In opinia mea, persoana respectiva trebuie tratata ca orice angajat roman, avand toate drepturile si obligatiile prevazute de legislatia muncii. Evident nu ma refer la oamenii de Admin care nu cc de unde sa stie ce inseamna RU. Practic — ar fi f. In speranta ca ma veti lamuri, va multumesc anticipat! In opinia dumneavoastra incepand cu ce data inceteaza contractul? Sau ce as pati daca nu as mai vrea sa incep colaborarea cu ei?

In codul muncii la capitolul III Art.

Pot da o singura decizie cuprinzand toate perioadele? Apreciezfie si numai faptul ca mi-ati raspuns! Inteleg ca, 210 cele doua legi, se aplica prevederea cea mai favorabila salariatului.

Aplicand cele 3 reguli la speta dvs.: Intrebarea mea ar fi — Pentru aceste perioade de concediu, trebuie sa dau trei decizii de suspendare a Contractului individual de munca? Referitor la inregistrarea in formularul D, imi pare rau, nu este domeniul meu de expertiza.

  EL BANQUERO ANARQUISTA Y OTROS CUENTOS DE RACIOCINIO PDF

Virginia, In mod cert solutia implica o analiza atenta ce presupune timp, motiv pentru care nu poate face obiectul unei simple discutii pe site. Lucrez intr-o institutie de stat, in cadrul careia, o componenta a activitatii are specificul de activitate continua si permanenta observatii si masuratori hidrogeologiceastfel incat, pe perioada oricarui fel de concediu, muncitorii hidrometri trebuie inlocuiti, dar problema este ca, cimert posturi sunt izolate si se afla la mare distanta unul de altul, incat inlocuirea nu se poate face de catre colegi.

Functie de timpul pe care il voi avea la dispozitie, voi incerca sa acopar cat mai multe aspecte de legislatie dar pentru mine prioritara nu este legislatia ci celelalte dimensiuni ale resurselor Umane http: Maria, ce inseamna o zi calduroasa in Ianuarie? Imi puteti spune ce informatii suplimentare v-as putea oferi astfel incat sa lamuresc aceasta problema? Andreea Adina, Aveti dreptate, nu mai puteti face corectia, dar nici prea multe probleme nu ar trebui sa va faceti, intrucat, pentru cele 6 niivel din ale salariatului in nivep, ITM nu poate fi exagerat de exigent asta in cazul in care va descoperi intamplator cazul sau daca salariatul va reclama acest lucru — dar nu coomert eu sa fiti atat de ghinionista, nu?

Care sunt modalitatile de protejare a drepturilor angajatului?